Tot jij mij zag

De introverte Millie heeft een prima baan, twee goede vrienden en ze geniet in de anonimiteit van de Randstad van haar rust. Als haar dierbare collega plotseling overlijdt, komt alles op z’n kop te staan. Millie besluit om het stof van haar oude bucketlist af te blazen en eindelijk haar dromen uit te laten komen. Haar eerste stop is haar geboortedorp Boschwei, waar ze zowel een rol wil bemachtigen bij het Bostheater als het hart hoopt te veroveren van Olivier, haar jeugdcrush. Maar de strenge regisseur Bertram maakt het behalen van die doelen erg moeilijk.

Anne West schreef eerder onder andere de populaire Theetuin-serie en Boekencafé-serie. 'Tot jij mij zag' is een sprookjesachtige standalone waarin Shakespeares 'Een midzomernachtsdroom' naar de Veluwe wordt gehaald.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Tot jij mij zag het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Tot jij mij zag