Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Anne West Auteur

Hebban-auteur


76 lezers volgen deze auteur

Anne West

Artikelen 8 Spots 13

Anne West is auteur van de Fantasyseries 'De Macht van het Zwaard' en 'De Koningskronieken'. Tegenwoordig schrijft zij ook chicklits zoals 'Cameramania', 'Superchef'en 'Blijf Af!' en 'Lekker is dat!'. Korte verhalen schreef zij voor de bundels 'Summer Nights', 'Summer Cocktail' en 'Summer Lovin'' Haar korte fantasy verhaal 'De Primeur' werd geplaatst in Pure Fantasy en met een ander verhaal, 'Een Symbiose' scoorde ze hoge ogen bij de Paul Harland Prijs. In juli 2018 verscheen het eerste deel van een nieuwe Feel Good trilogie: 'De Stadstuin: Maud' bij Zomer en Keuning. In deze serie volgen we drie zussen die opgescheept zitten met een verwaarloosde Stadstuin die hun leven helemaal op zijn kop zet. Dit jaar volgen de delen over Britt en Yara. Ook zal er een nieuw jeugdboek verschijnen en begin 2020 verschijnt de roman 'Vergeet het maar!'. Anne West is naast auteur van romans ook freelance tekstschrijver van onder andere e-learning programma's, artikelen en blogs voor diverse opdrachtgevers.

Nieuwste boek

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Reading Challenge Feelgood Tip #21
19 mei 2024 3 reacties
Fabulous Feelgood! / Sanne las: Vertel mij wat
17 februari 2024 4 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Anne West