Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Tot op het bot
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 11 3 18 2 2 1 0
VN:

Tot op het bot

33

Gelezen 28 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 21 Favoriet 1 Recensies 8
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0
Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden; verminkt, bevroren en verbrand. Uit de autopsie blijkt dat de vrouw onlangs is bevallen. Er wordt geen kind aangetroffen op de plaats delict, maar is de baby nog in leven?

Brigadier Kate Farrer, net terug van drie maanden verplicht verlof na een traumatische gijzeling, wordt samen met haar nieuwe, jonge partner Oliver Parke op de zaak gezet. Tot hun spijt worden ze door personeelstekort al snel weer van de zaak afgehaald en moeten ze zich richten op de verdwijning van Candice, dochter uit een welgestelde familie. De verdenking valt op Mark Dobbie, de ex van Candice? zus. Wanneer ze bovendien in zijn woning expliciete foto?s vinden van bewusteloze vrouwen, lijken ze de hoofdverdachte gevonden te hebben.

Terwijl de druk toeneemt om de verbrande vrouw te identificeren en Candice terug te vinden, verbrandt een invalide man levend in zijn bed. Schokkende verbanden tussen de drie zaken komen boven water en Kate wordt gedwongen om te vechten tegen de geesten uit haar verleden ? het leven van Oliver hangt ervan af...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Skin and Bone
Vertaald door
Jolanda te Lindert
Uitgeverij
VBK Media
Eerste editie
01 juli 2009
Laatste editie
01 juli 2009
ISBN
9789032511449


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tot op het bot

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.