Advertentie

Tot ziens daarboven - graphic novel

3

Rank 2592 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0

Albert en Édouard hebben de Eerste Wereldoorlog overleefd. Maar daar is ook alles mee gezegd. In een samenleving die de gruwelen van de oorlog snel wil vergeten, proberen ze zo goed en zo kwaad als kan te overleven. Dat ze niet de erkenning krijgen waarop ze gehoopt hadden is één ding, maar schokkender is misschien nog wel de geslepenheid van de personages die vóór alles hun eigen belang willen veilig stellen. Hartverscheurend, claustrofobisch, soms intens droevig, maar ook spannend en bijzonder origineel gebracht. Graphic novel naar het indrukwekkende boek van Pierre Lemaitre, prachtig in beeld gebracht door Christian De Metter.

+


Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Aantal pagina’s
164
Uitgeverij
Scratchbooks
Eerste editie
01 oktober 2020
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789493166325


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Keuze van de redactie
Koen Driessens Hebban Recensent

Rauw, maar niet hopeloos oorlogsmonument

door: Koen Driessens 1 reactie 2 likes

Een sterke verstripping van een straf verhaal vol tragiek, maar ook een vleugje poëzie, slingert de lezer opnieuw in zijn gezicht hoe dwaas de oorlog, hoe idioot mensen en hoe absurd het lot kunnen zijn. Een vertelling die naar de keel grijpt en heel toegankelijk in beeld is gebracht: meer moet een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tot ziens daarboven - graphic novel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.