Advertentie

Trainen met een twist

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Judith Lissenberg heeft twee passies: letters en honden. Ze maakte van schrijven haar vak als dagbladjournalist, (hoofd)redacteur en auteur van tijdschriften en boeken over huisdieren en allround copywriter. Haar vrije tijd gaat op aan het leven en werken met honden, met als specialiteit het creatief lesgeven aan zowel hondeneigenaren als instructeurs. GLBZ is wat ze belangrijk vindt in het (honden)leven: Gewoon Lekker Bezig Zijn.
Haar lezing 'Creatief lesgeven voor hondentrainers' die in 2013 bij de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding O&O in première ging, leidde tot een serie over creatief lesgeven in Los Vast, het tijdschrift van O&O. Die serie leidde weer tot deze bundel. Wil je weten wat creatief lesgeven is en leren hoe je leuke én nuttige oefeningen voor mens en hond op maat maakt? Lees dit boek, laat handlers lachen en maak honden blij!
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
122
ISBN
9789090312569
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic