Advertentie
True Blood Levend dood in Dallas

True Blood 2 - Levend dood in Dallas

83
Gelezen 106 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 21 Favoriet 5 Recensies 1
Young adult Spots 1   Topics 0

Het zit Sookie Stackhouse niet mee. Eerst wordt haar collega vermoord, dan ontmoet ze een beestachtig wezen dat haar vergiftigt. Gelukkig zijn de onsterfelijke vampiers er nog, van wie er een het gif uit haar wond zuigt en haar leven redt. Wanneer een onsterfelijke haar om een tegenprestatie vraagt een misdaad oplossen kan ze niet anders dan toestemmen, op één voorwaarde: als de daders worden gevonden en het zijn mensen, dan moeten ze met rust gelaten worden door de onsterfelijken. Maar dat is gemakkelijker beloofd dan gedaan... Charlaine Harris behoort wereldwijd tot de vijf best verkopende auteurs van de afgelopen jaren. Haar True Blood-romans met Sookie Stackhouse in de hoofdrol verschijnen in 34 landen en zijn wereldwijd meer dan 20 miljoen keer verkocht.

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Vertaald door
Marion Drolsbach
Uitgeverij
Luitingh
Laatste editie
21 april 2011
ISBN
9789024532803 , 9789024538539
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Boek versus... : TV-Serie Midnight Texas
15 augustus 2017 14 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Ursula Visser Auteur

De spanning gaat verder

door: Ursula Visser 1 like
Na boek 1 wil je weten hoe ver verder gaat. Deel 2 stelt niet teleur! De introductie van nieuwe 'wezens' is een goede zet. Sommigen blijven tot aan het einde van de serie. Het boek leest gemakkelijk weg. Lastig om neer te leggen. Gelukkig zijn er nog meer delen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook