Advertentie

Tuinieren met Monty Don

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Met passie geschreven en propvol adviezen blaast 'Tuinieren met Monty Don' nieuw leven in elk aspect van het bezig zijn in de tuin.

Monty Don spreekt uit ervaring opgedaan in zijn eigen biologische tuin in Herefordshire, Engeland. Hij is van mening dat een duurzame manier van tuinieren de toekomst is voor alle echte tuiniers. In deze uitgave vertelt Monty Don op zijn eigen onweerstaanbare manier over zijn tuin, de plek waar ook al de fantastische foto's zijn genomen. Dit boek, dat leest als een roman maar toch een uitgebreid naslagwerk is, laat zien hoe u sterke en gezonde planten kunt kweken en heerlijke producten kunt oogsten op een milieuvriendelijke manier.
Praktische aanwijzingen gecombineerd met stap-voor-stap foto's tonen de beste manieren van onder meer composteren, zaaien, planten en oogsten om bij fruit en groenten tot een goed resultaat te komen.
Waardevolle adviezen worden gegeven over het ontwerpen en het gebruik van kleur, vorm en textuur in de bloementuin.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
440
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
Eerste editie
01 januari 2004
ISBN
9789021539607


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Tuinieren met Monty Don

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.