Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tussen Zussen
  Lees een fragment   Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 68 3 43 2 14 1 1

Tussen zussen

148

Gelezen 155 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 40 Favoriet 4 Recensies 8
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Tussen zussen vertelt over vier zussen die op een kruispunt in hun leven staan. Renate, de oudste, is gescheiden en heeft als halfzus nog steeds een moeizame relatie met de familie. Haar stiefvader heeft ze nooit kunnen accepteren. Marit, zo gelukkig met haar eigen gezin, krijgt te maken met het overspel van haar man. Tessa is de vrijgevochten kunstenares die tegen de grenzen van haar vrijheid oploopt. Jongste zus Anne moet, om te herstellen van een burnout, een traumatische jeugdervaring onder ogen zien.

Het naderende verjaardagsfeest van hun moeder zet het leven van de vier zussen op scherp. Ze worden gedwongen stil te staan bij hun onderlinge band en ieders plek in het gezin.

'Een heerlijk boek!' - Libelle

'Boeken over de band tussen zussen durven nog wel eens ontzettend suf te zijn, maar dat heeft Rita Spijker weten te voorkomen door vier boeiende karakters te scheppen. Echt zo'n boek waarvan je schrikt, omdat wanneer je de laatste bladzijde omslaat, je ziet dat het ondertussen al diep in de nacht is.' - www.vrouw.nl

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Literaire fictie algemeen
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
Eerste editie
04 december 2007
Laatste editie
23 april 2015
ISBN
9789086690411 , 9789049400057 , 9789086690848


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tussen zussen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.