Advertentie

Vaarwel Roscoe

9

Rank 291 Gelezen 10 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 76 Favoriet 1 Recensies 4
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0

Een prachtige en ontroerende psychologische roman over liefde en verlies, met een scherp oog voor de vele facetten van een mensenleven

De hele wereld is in shock als multitalent Roscoe Mulder onverwachts overlijdt. Tegen wil en dank doorgebroken als superheld in een hitserie, zat Roscoe nog boordevol plannen en ideeën: schrijver wilde hij zijn, en fotograaf, en muzikant. Het verlies is groot, maar bij niemand komt de klap harder aan dan bij de twee belangrijkste mensen in het leven van Roscoe: zijn grote liefde Livia en zijn broer Rafael.

Terwijl er postzakken vol steunbetuigingen worden bezorgd en social media overstroomt met berichten en speculaties van vriend en vijand, proberen Rafael en Livia grip te krijgen op hun verdriet. Door hun herinneringen reconstrueren ze het leven van Roscoe, een hypergevoelige jongen die worstelde met een neiging om alle leed van de wereld op zijn schouders te torsen. Hij stond altijd klaar voor iedereen en gunde iedereen een tweede kans, van hun weggelopen vader tot de zwerver op de hoek van de straat, maar was er wel genoeg oog voor hem?

+


Genre
Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
03 maart 2021
Laatste editie
03 maart 2021
ISBN
9789402316339 , 9789022592618


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vaarwel Roscoe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.