Advertentie

Zonder jou

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

De meeslepende debuutroman van Céla van Gastel, het schrijfpseudoniem van de zussen Chantal en Priscilla van Gastel

Mick weet dat hij speciaal is. En ooit zal iedereen dat weten. Ooit zal hij iets bijzonders doen en zal iedereen hem kennen en over hem praten…

Een overheersende moeder. Een huis met elf katten. Een piepklein zolderkamertje. Valerie is opgelucht als ze op jonge leeftijd aan haar benauwde jeugd weet te ontsnappen. Samen met haar grote liefde Oscar reist ze de wereld rond en hun liefde wordt bekroond met hun zoontje Mick. Maar Mick is niet zoals andere kinderen. Al op jonge leeftijd vertoont hij bizar en gewetenloos gedrag dat steeds verder uit de hand loopt, zodanig dat Oscar er op een gegeven moment niet langer tegen kan. Hij stelt Valerie voor de keuze: hij of Mick. Maar een moeder kan haar kind toch niet de rug toekeren? Vastbesloten Mick een kans op een normale toekomst te geven, gaat Valerie op zoek naar antwoorden. Maar ondertussen trekt Mick zijn eigen plan.


+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
15 maart 2021
Laatste editie
01 april 2021
ISBN
9789402317428 , 9789022594070


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Zonder jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.