Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De val - Een Alex Kava- thriller - Een Maggie O'Dell-thriller
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 55 4 88 3 32 2 7 1 1

De val

183

Gelezen 229 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 64 Favoriet 6 Recensies 17
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

Op 31 oktober brengen twee gevangenbewaarders een man naar de rechtbank van Miami. Niet lang daarna wordt hun busje aangetroffen langs een verlaten weg. Van de gevangene ontbreekt ieder spoor.

Het heeft Maggie O'Dell van de FBI twee jaar en haar gemoedsrust gekost om seriemoordenaar Albert Stucky achter de tralies te krijgen. Nu is hij ontsnapt. Omdat de FBI vermoedt dat hij achter haar aan zal gaan, wordt ze van haar taken ontheven en op een veilige plek ondergebracht. Ze weet echter dat Stucky niet zal rusten voor hij haar heeft gevonden en dat zijn gruwelijke spel dan van voren af aan zal beginnen.

Hoe ver is Maggie bereid te gaan om deze levensgevaarlijke gek voor eens en voor al buitenspel te zetten? En is dat misschien juist wat Stucky wil: haar langzaam maar zeker beroven van haar menselijkheid?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
Split Second
Serie
Maggie O'Dell (2)
Vertaald door
Aleid van Eekelen
Uitgeverij
Harlequin Alex Kava Thriller
Eerste editie
30 september 2007
Laatste editie
15 mei 2012
ISBN
9789085500339 , 9789085501107 , 9789461990037
Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Keuze van de redactie
Eric Herni Boekverkoper

Wat mij betreft is dit een echte klassieker binnen het genre en kan ik alleen maar hopen dat zij dit enorme hoge niveau nog vele jaren kan weten vast te houden.

door: Eric Herni 1 like
FBI-profiler Maggie O’Dell heeft ruim twee jaar achter de extreem wrede seriemoordenaar Albert Stucky aangezeten, voordat hij eindelijk werd gepakt. Door de pers werd Stucky al snel De Verzamelaar genoemd, aangezien hij tientallen vrouwen had ontvoerd en vervolgens genadeloos had afgeslacht. Op...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De val

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.