Advertentie

Verloren zielen

119

Rank 9248 Gelezen 151 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 37 Favoriet 4 Recensies 11
Thrillers & Spanning   Topics 0

In Massachusetts vindt een gewelddadige confrontatie plaats tussen zes jongens en de FBI. Voor ze gearresteerd kunnen worden, plegen de jongens zelfmoord. Op één na. Maar die zwijgt in alle talen.

In Washington D.C. wordt het ontzielde lichaam van een meisje gevonden. Ze is gewurgd. En ze is de dochter van een senator.

Voor FBI-agent Maggie O'Dell zijn het twee afzonderlijke voorvallen. Tot één naam in beide zaken opduikt: die van de Eerwaarde Joseph Everett, een charismatische sekteleider. En tevens de nieuwe goeroe van haar moeder.

Is Everett een psychopathische moordenaar? Of wil iemand heel graag die indruk wekken? Omdat alleen Everett het antwoord kent, besluit Maggie via haar moeder zijn zwaarbewaakte kamp binnen te dringen. Te laat merkt ze dat er veel meer op het spel staat dan de FBI ooit had kunnen vermoeden. Waaronder het leven van haar moeder...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
The Soul Catcher
Serie
Maggie O'Dell (3)
Vertaald door
Aleid van Eekelen
Uitgeverij
Harlequin Alex Kava Thriller
Eerste editie
01 januari 1999
Laatste editie
26 juni 2012
ISBN
9789085500452 , 9789461991386 , 9789461991386
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (11)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

De opbouw naar de ontknoping toe is goed

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
maar het verhaal eindig een beetje rommelig en ongeïnspireerd.,Al direct na het eerste boek van Alex Kava gelezen te hebben was ik al verkocht. Deze – nog onbekende – Kava debuteerde met het shockerend spannende en beangstigende boek Duister kwaad (1998), waarin de ‘menselijke’ FBI-agent...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verloren zielen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.