Advertentie

van naald tot draad

4
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Soms komen dromen stukje bij beetje uit. Joy Miller wil niets meer dan echtgenote en moeder zijn - helemaal nu haar relatie met Matthew Slagel zich verdiept. Maar dan komt er een cameraploeg van een televisiezender naar Pinecraft, Florida, om beelden op te nemen voor een nieuw programma over de Amish. Al snel lopen de spanningen op en dreigen Joy en Matthew uit elkaar te worden gedreven en niet alleen zij... maar heel de Amish-gemeenschap. Joy wordt aanvankelijk enkel ingehuurd om kostuums voor het programma te naaien, maar het duurt niet lang of ze wordt meer en meer betrokken bij de productie - iets wat Matthew en zijn vader schokt en totaal niet zint. Als Joy bevriend raakt met de productieploeg, merkt ze dat God door haar in hun levens werkt en raakt ze ervan overtuigd dat ze deze kans om Gods liefde met anderen te delen, ondanks de afkeuring van anderen, niet aan zich voorbij kan laten gaan. Zullen zij en Matthew op de een of andere manier in staat zijn om hun dromen tot een toekomst te verweven?

Liefde, hartzeer en hoop komen samen in dit heerlijke verhaal over twee totaal verschillende werelden die elkaar op onverwachte manieren vinden. Van naald rotdraad is het derde deel in de serie De taartenwinkel van Pinecraft. Eerder verschenen "met liefde gemaakt" en "zaadjes van hoop"

Genre
Literatuur & Romans
Serie
Eigen taart is goud waard (3)
Aantal pagina’s
341
Uitgeverij
Uitgeverij De Parel
Laatste editie
18 juni 2019
ISBN
9789492408105
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic