Advertentie

Van UVO en Booij tot Meijer en Kwiek

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Elk jaar vanaf 2018 komt Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club met een boek over de unieke geschiedenis van het Haagse korfbal. Deel 1: Van ALO en Tims tot Mulder en PAMS. Deel 2, dat in 2019 verscheen: Van Emma en Wals tot Coeland en VES. Nu is deel 3 verschenen: Van UVO en Booij tot Meijer en Kwiek.

Opnieuw hebben auteur Ton van Rijswijk, organisator Rob Blokpoel en hun team er iets bijzonders van gemaakt. Veel aandacht voor verleden, heden en toekomst. Voor bestaande en niet meer bestaande Haagse korfbalclubs, zoals de 100-jarigen Die Haghe, Ons Eibernest en VEO, maar ook Hou Stand, Phoenix, Kwiek, UVO, Refleks, het nieuwe SV Dunas en andere clubs. Daarnaast ruime aandacht voor topkorfbalbestuurders als Rob Meijer, Jaap van Nierop, Theo van Tienhoven, Cas van Dijk, Harry Venselaar, Henk Kruit en Sybe Booij, en trainer-coaches als Ron Westerkamp, Rick Nell, Wim Renesse van Duivenbode, Rob Verhagen en Steven Mijnsbergen. Deze en nog veel meer clubs, mensen en gebeurtenissen komen aan bod - serieus en speels, en rijkelijk voorzien van foto’s en illustraties - in alweer het derde deel van deze unieke boekenserie.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Balspelen
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Nederlandse Sportboeken Club
Eerste editie
05 november 2020
Laatste editie
05 november 2020
ISBN
9789492273406


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Van UVO en Booij tot Meijer en Kwiek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.