Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vanaf de vluchtstrook

Je hebt mensen die goed zijn met cijfers, je hebt mensen die visueel zijn ingesteld en je hebt mensen die goed zijn met woorden. Schrijvers, journalisten, lezers. Met taal kunnen ze de meest fantastische dingen, maar er is één ding waarmee vrijwel al deze ‘lettermensen’ moeite hebben: autorijden. Sommigen kruipen alleen krampachtig achter het stuur als het echt niet anders kan. Anderen stranden tijdens hun rijlessen of blijven bewust rijbewijsloos. Gelukkig kunnen zij er des te smakelijker over schrijven!

In Rijlesverhalen vanaf de vluchtstrook zijn de beste verhalen van schrijvers op (of ver weg van) het asfalt verzameld. Een bundel over te veel doordenken achter het stuur en acute paniek op de snelweg. Over verdrijvingsvlakken, voetgangersoversteekplaatsen en bestemmingsverkeer. En over remmen voor een groen stoplicht tijdens rijexamen nummer vier. Voor wegpiraten, wegontwijkers, wegvrezers en, vooruit, voor die paar wegbeminners.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Vanaf de vluchtstrook het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Vanaf de vluchtstrook

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.