Advertentie
Vandaag nog vol energie

Vandaag nog vol energie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Ben je aan het einde van de week helemaal afgedraaid? Is het eindelijk weekend en heb je tijd voor jezelf, maar ben je te moe om iets te ondernemen. Wil je jezelf beter kunnen opladen? Of juist af en toe in de bespaarstand kunnen staan? Begin dan met Vandaag nog vol energie en ontdek hoe je fi t de dag, je week én je weekend doorkomt.

In dit derde deel lees je onder meer artikelen over: het vinden van je persoonlijke energiebronnen en het belang van nietsdoen, over beweging en bevlogenheid, over hoe jouw batterij weer oplaadt en wat je darmfl ora eigenlijk voor je energiehuishouding doet, over bosbaden, powernappen, de not-to-dolist en nog heel veel andere vitaliserende verhalen. Plus: een interview met Neuropsycholoog Theo Compernolle, breindeskundige Erik Scherder over wat muziek voor ons kan betekenen en hoe het is om te leven met te weinig of juist te veel energie?

Net zoals de eerste twee delen laten dit boek zich lezen als een tijdschrift. Nog dezelfde dag zit je vol inspiratie door de verhalen en goede raad van (wetenschappelijke) experts en ervaringsdeskundigen. Elk deel staat voor een eigen uitdaging, maar geschreven en vormgegeven in dezelfde herkenbare en aantrekkelijke stijl. De perfecte aanmoediging om vandaag nog aan jezelf te werken en meer van het leven te genieten.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
Laatste editie
09 november 2020
ISBN
9789462722590
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic