Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Veertigwoordenvoorverdriet
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 16 3 8 2 0 1 1
VN:

Veertig woorden voor verdriet

34

Gelezen 33 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 29 Favoriet 3 Recensies 9
Thrillers & Spanning   Topics 0

Wanneer in het kleine Noord-Canadese stadje Algonquin Bay vier tieners worden vermist, verricht de politie een uitgebreid onderzoek dat echter niets oplevert. Iedereen wil het dossier sluiten, behalve rechercheur John Cardinal, een sympathieke eenlinkg wiens verbetenheid en volharding slechts leiden tot zijn verwijdering uit de afdeling Moordzaken. En erger nog: men verdenkt hem ervan dat hij in het recente verleden corrupt is geweest, dat hij gevoelige informatie heeft doorgespeeld aan een crimineel.

Dan wordt het verminkte lichaam gevonden van een van de verdwenen tieners en lijkt Cardinals voorgevoeld waarheid te worden: dat er in het vredige stadje een wrede en koelbloedige moordenaar actief is. Cardinal mag zijn onderzoek voortzetten - bijgestaan door een nieuwe collega van wie hij vermoedt dat zij de opdracht heeft niet zozeer deze moord, als wel Cardinals verleden te onderzoeken.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Forty Words for Sorrow
Serie
: John Cardinal (1)
Vertaald door
H. Kooijman
Aantal pagina’s
335
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
01 juli 2002
Laatste editie
01 juli 2002
ISBN
9789022533376
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Ultieme spanning

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
ongeremde aktie en sterk speurwerk, maar daarnaast ook heerlijke sfeerbeschrijvingen.,Om maar eens direct met de deur in huis te vallen: Veertig woorden voor verdriet verdient 5 sterren en krijgt ze dan ook. Dit boek heeft het allemaal. Ultieme spanning, ongeremde aktie en sterk speurwerk, maar...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Veertig woorden voor verdriet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.