Advertentie

Verademing

23
Gelezen 24 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademhalen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut. Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend en het is oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, depressie, overgewicht, hartkloppingen, hoge bloeddruk, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen.
Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Gezondheid algemeen
Aantal pagina’s
188
Uitgeverij
Carrera
Laatste editie
07 juni 2011
ISBN
9789048809936 , 9789462538030
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Zou iedereen moeten lezen

door: JillRietman 1 like
Een hele simpele hands on manier om beter adem te halen. Heel praktisch geschreven, goede adviezen en goed onderbouwd. Gebruik 'mijn' methode nog zeer regelmatig. (Ik heb het boek 1 tot 2 jaar geleden gelezen) Er worden meerdere technieken beschreven, dan kun je voelen welke bij jou past. Zou...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook