Advertentie
VERBORGEN PRAKTIJKEN

Verborgen praktijken

3
Rank 4779 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 2
Feelgood   Topics 0
Wanneer Charlotte, een fertiliteitsarts, door iemand uit haar verleden wordt bedreigd, neemt ze dit in eerste instantie niet al te serieus. Totdat haar beste vriendin Manon in coma raakt en ze ontdekt dat dit geen toeval kan zijn. Vanaf dat moment zet ze alles op alles om aan de eisen van het dreigement te kunnen voldoen. Dat ze daarbij medisch-ethische regels moet overtreden, lijkt haar niet te hinderen. Bovendien realiseert ze zich dat ze iets in handen heeft gekregen waar ze meer mee wil doen.
Door haar verborgen praktijken raakt Charlotte iedereen die haar dierbaar is kwijt. Op het moment dat haar wereld instort, wordt ze er ook nog ingeluisd.
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij aquaZZ
Laatste editie
21 oktober 2019
ISBN
9789493023321
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

mooi vervolg op de gynaecoloog

door: Sissyhilferink 1 like
Met veel plezier heb ik de gynaecoloog gelezen en wat was ik blij dat er een vervolg op kwam al is dit boek ook makkelijk los van de gynaecoloog te lezen. Het boek is weer een echte pageturner en ik ben geboeid vanaf blz 1 tot het einde. Dit is echt een boek dat je gewoon gelezen moet hebben en ik...

Geweldig vervolg op De gynaecoloog

door: leesgraag51 1 like
Mooi hoe de schrijfster je subtiel terugneemt naar haar vorige boek De gynaecoloog. Dit boek kun je inderdaad lezen zonder De gynaecoloog te hebben gelezen, hoewel ik dat zeker wel zou aanbevelen. Het verhaal bevat veel verschillende onderwerpen, waarbij een onderwerp dat onlangs actueel was. Daar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook