Advertentie

Verder alles OK?

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het leven zit vol verrassingen. Vooral als je veel reist en dus mensen ontmoet en dingen meemaakt. De meeste gebeurtenissen in je leven zijn leuk, sommige echter totaal niet. Dit boek vertelt op verrassende, spannende en humoristische wijze hoe je uit elke situatie het beste kunt halen. Vaak kun je er achteraf om lachen, maar op het moment zelf kan het heel ongewenst of zelfs pijnlijk zijn.

Is tegenslag te gebruiken om er iets goeds uit te halen? Is chaos in je leven altijd slecht of kun je er ook je voordeel mee doen? Vragen, die eigenlijk alleen door ervaring kunnen worden beantwoord. Dat blijkt uit de gebeurtenissen die de auteur beschrijft en de conclusies die hij eruit trekt. Ga mee op reis over deze wereld; per vliegtuig, auto, rubberboot, op de fiets en te voet. Lach en huiver mee, maar besef vooral: niets wordt de mens bespaard. Het is echter van essentieel belang hoe je ermee omgaat en wat je ervan leert.

De volgende keer dat iemand je vraagt 'Verder alles OK?' kun je eerlijk antwoord geven. Soms zit het mee, soms zit het tegen in dit fascinerende leven, maar je hebt ervan geleerd en dat is uiteindelijk wat telt.
+


Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Reisverhalen
Aantal pagina’s
94
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
05 januari 2021
Laatste editie
05 januari 2021
ISBN
9789464058475


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Verder alles OK?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.