Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verder Weg Van Huis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Verder weg van huis

1

Rank 6988 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Han is een rebel without a cause in het Den Bosch van de jaren 80. In zijn zoektocht naar avontuur komt in Canada Sarah op zijn pad en een vluchtige romance wordt een huwelijk met een ring die knelt.
Hij belandt in the middle of nowhere Winnipeg, wat leidt tot bijna fatale heimwee, maar ook dolle avonturen met hartsvriend Freddie die onverwachts een kijkje komt nemen. De lust van Han naar avontuur, motors en seksuele uitspattingen zetten een zware druk op zijn huwelijk, maar ook op de vriendschap met Freddie.
Onverschrokken gaat Han op weg naar de West Coast op zoek naar zijn fortuin. Hij ontmoet de mysterieuze biker Axel, First Nation-activist Dawson, en Dee, een ex- stripper op het goede pad.
Een roadstory in de traditie van seks, drugs en rock-’n-roll. Met als achtergrond het natuurgeweld van Canada, long distance highways, the blues en kleurrijke karakters ontdekt Han met vallen, opstaan maar vooral doorgaan echte vriendschap, liefde, kink, verraad en de zin van het leven.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Avonturenroman
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Cusp Productions Inc.
Eerste editie
06 december 2022
Laatste editie
06 december 2022
ISBN
9789464435153


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verder weg van huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken