Advertentie
Verhuisd

Verhuisd

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Drie stellen maken kennis met elkaar op het feest van de weduwe Liz Kitch nadat ze zijn verhuisd naar een mondaine badplaats. Terwijl men vrolijk verder danst, vindt iemand een lichaam in de vaargeul.

De kinderloze Pieter en Carmen hopen op een beter leven. En Kim hoopt dat de kinderen Max en Sanna het naar de zin gaan krijgen en dat Roel nu eindelijk eens gaat relaxen. Helaas moet Max naar het ziekenhuis. Paul en Shanice gaan varen en proberen volop te genieten van het leven. Maar Shanice krijgt last van een mysterieuze gezondheidskwaal en van de boze buien van Paul.
Waarin zijn ze verzeild geraakt?

“Knap dat de personages zo diep werden uitgewerkt, zo goed werden neergezet. Door de diverse karakters vond ik het boeiend en vroeg me aldoor af hoe het verder ging.” Ingrid

Désirée Simons schreef fictie & non-fictie. Door bepaalde gebeurtenissen in haar leven pakte ze het schrijven op en kwam meer te weten over de psychologie van de mens. Waarom de mens is zoals hij is komt hierin naar voren.

Boekenvandesiree.nl
Genre
Romantiek
Streek- en familieromans
Uitgeverij
Simons
Laatste editie
03 februari 2020
ISBN
9789463459181
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic