Advertentie

Vernieuwd en onveranderd

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Als je jezelf als christen aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht, kun je dan een gelovig en gelukkig leven leiden? Absoluut, zo laat Rachel Gilson zien. En je hoeft niet struikelend naar de finish; het is mogelijk deze loop met blijdschap te volbrengen.
In dit indrukwekkende, persoonlijke boek beschrijft ze haar eigen onverwachte levensreis. Als tiener kwam ze openlijk uit voor haar homoseksuele oriëntatie, enkele jaren later kwam ze plotseling tot geloof. Vervolgens deed ze de pijnlijke ervaring op dat haar seksuele voorkeur niet veranderde.

Rachel behandelt veel vragen waarmee homoseksueel georiënteerde christenen worstelen: Ben ik veroordeeld tot een leven vol eenzaamheid? Hoe stel ik me op in vriendschappen? Zullen mijn verlangens ooit veranderen? Heeft dit alles een groter doel?
Onvernieuwd en onveranderd is een bemoediging voor christenen die zich aangetrokken voelen tot mensen van hetzelfde geslacht. Bovendien is het een inspirerend getuigenis voor ieder van ons, ongeacht onze seksuele oriëntatie. Dit boek laat zien dat een leven in overgave aan God bevredigend en vruchtbaar is, maar niet altijd op de manier die wij verwachten.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier
Eerste editie
01 april 2021
Laatste editie
01 april 2021
ISBN
9789087185275


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vernieuwd en onveranderd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.