Advertentie

Vertrouwen door geestkracht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
“De huidige crisis? Om de troep op te ruimen die de antieke goden van de aarde gemaakt hebben!”

Weet jij wat je moet doen als de rampen nog groter worden dan corona?
We hebben deze crisis gehad, maar dat is vast niet de laatste, want de problemen door de opwarming, de vervuiling en de ontbossing moeten nog in volle hevigheid uitbarsten. Wat doe je dan? Kom je in actie, of raak je verlamd en kun je jezelf en je familie dan niet redden?
In deze autobiografie vertelt Berend Warrink waar hij geleerd heeft over het gebruik van geestkracht om zijn omgeving te beïnvloeden. Jarenlang oefende hij ermee tijdens zijn carrière bij de Fokkervliegtuigfabriek. Lees over zijn spirituele ervaringen en bijzondere dromen. Ontdek de antwoorden die hij vond op de grote levensvragen, zoals de vraag: waarom corona? Leer hoe je de ‘draken’ die aansturen op de rampen kunt herkennen en temmen. Ontdek hoe je anders tegen de toekomst aan kunt kijken, zodat je niet verlamd raakt en je wel de juiste acties kunt nemen als de grote transformaties komen.
Berend Warrink is opgeleid tot verkeersvlieger en luchtvaartingenieur. Hij werkte 35 jaar bij Fokker. Voor het faillissement was hij tweede hoofdconstructeur Fokker 100. Als ‘ijsmeester’ bestreed hij de ‘ijsdraak’, de oorzaak van ongevallen door ijs. Later werd hij kwaliteitsmanager en luchtwaardigheidsdirecteur NH90. Hij oefende steeds in het gebruik van geestkracht om de organisatie positief te maken. Dat paste hij ook wereldwijd toe, in Nederland, Europa, Amerika, China en Rusland.
Berend Warrink is getrouwd, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Na zijn pensionering schreef hij vier avontuurlijke spirituele romans.

+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
319
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Eerste editie
21 december 2020
Laatste editie
31 december 2020
ISBN
9789463652988


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Vertrouwen door geestkracht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.