Vind mij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 7 3 12 2 10 1 0

Vind mij

31

Rank 11 Gelezen 32 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 155 Favoriet 1 Recensies 17
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0   Leesclub

Het is vijftien jaar geleden dat Hope Miller in een klein dorpje in New Jersey werd aangetroffen in een autowrak. Door haar geheugenverlies heeft ze vandaag de dag nog steeds geen idee wie ze is, wat haar echte naam is óf waar ze vandaan komt. De dokters verzekerden haar dat haar geheugen wel terug zou komen, maar terwijl Hope in New Jersey een leven voor zichzelf probeerde op te bouwen, bleven haar herinneringen angstvallig stil. Nu wil ze de staat alsnog verlaten, maar haar advocaat en beste vriendin Lindsay Kelly ziet de verhuizing naar East Hampton niet zitten.

Lindsays angsten blijken terecht: opnieuw verdwijnt Hope als sneeuw voor de zon. De enige aanwijzing is een druppel bloed op de plek van verdwijning… en die matcht met een beruchte seriemoordenaar. Lindsay zal met detective Ellie Hatcher alles op alles moeten zetten om de spoorloze Hope terug te vinden, maar dan ontrafelen ze een bloedstollend complot waarin niets is wat het lijkt…

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
27 juli 2022
Laatste editie
27 juli 2022
ISBN
9789401617338 , 9789401617550


Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vind mij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken