Advertentie
Vis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 0 3 0 2 0 1 0

Vis

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Culinair   Topics 0
?

Vis is een culinaire bijbel van bijna 400 pagina's die lezers bekendmaakt met uiteenlopende soorten vis, schaal- en schelpdieren en laat zien hoe je deze tot de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Aan de hand van 90 recepten, die geschikt zijn voor iedere thuiskok, verheft de Franse chef Gaël Orieux deze schatten uit de zee tot gastronomische hoogstandjes op je bord.

Het eerste deel van het boek bevat duidelijke beschrijvingen en prachtige foto's van alle gebruikte soorten. In het tweede deel worden de recepten onderverdeeld in meerdere thema's: bouillons/soepen, gefrituurde vis/fritters, thuis roken, curry's/kruiden en eenvoudig/geraffineerd. Daarbij legt Gaël Orieux stap voor stap de belangrijkste technieken uit, zoals fileren en het openen van oesters, en geeft hij informatie over seizoenen en visgebieden.

+


Genre
Culinair
Basis kookboeken
Aantal pagina’s
236
Uitgeverij
Terra
Eerste editie
11 mei 2020
Laatste editie
18 mei 2020
ISBN
9789089898289


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken