Vleesch
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Vleesch

1

Rank 1182 Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Newsroom 1   Topics 0
‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in – intussen – 45 landen.

In Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.

Met bijdragen van Jonnie Boer, Paul Bom, Pascal Jalhay, Jaap Korteweg, André Kuipers, Niven Kunz, Samuel Levie, Erik van Loo, Roepa Sonai, John Warrington en Nadia Zerouali.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
01 oktober 2021
Laatste editie
04 oktober 2021
ISBN
9789038810874


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vleesch

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken