Advertentie
Vlucht naar mijn droom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Vlucht naar mijn droom

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
SEKA DOBRIC – VLUCHT NAAR MIJN DROOM

‘Vlucht naar mijn droom.’ Het verhaal van een klein en fragiel meisje uit het getto in het voormalige Joegoslavië dat na een familietragedie de wereld van het Westen ontdekt. Ze zag haar land uit elkaar vallen en besloot de nog te prille liefde naar België te volgen. Daar investeerde ze in zichzelf en zocht de kansen op die haar pad kruisten. Vanuit wilskracht, doorzettingsvermogen en een voortdurende honger naar kennis Het leven spaarde haar niet Een gebroken hart. Een stresserende werkomgeving. Een gezondheidsprobleem. Als alleenstaande moeder alles geven voor haar kind. Elke dag opnieuw. Dan lachte het geluk haar toe. Ze begon aan nieuwe avonturen op relationeel, zakelijk en spiritueel gebied. Ze baat vandaag samen met haar man een succesvolle KMO uit. Ze vormen niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een sterk businessteam. Ze vond haar American Dream in Vlaanderen. Haar ongelooflijke wil schonk haar een happy end: als kind van een gebroken gezin dat in bittere armoede leefde, creëerde ze voor zichzelf familiewarmte in een welvarende omgeving.
Vandaag zoekt ze steeds de perfectie in de vrouw: slim, capabel, mooi, verzorgd en vriendelijk. Maar ze ontwijkt de confrontatie met haar eigen kwetsbaarheid niet. Omdat ze weet dat dit haar sterker maakt. Ze gaat voortdurend op zoek naar haar betere zelf. Tegen de stroom in, de limiet verleggend. Telkens opnieuw: een stapje verder op haar ontdekkingsreis. Op de tocht die haar bij het ultieme levensgeluk en in het inzicht in zichzelf moet brengen. Om te worden wie ze wil zijn. Haar verhaal: een vlucht naar haar droom.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Uitgeverij
Willems Uitgevers
Eerste editie
20 maart 2020
Laatste editie
23 maart 2020
ISBN
9789492419729


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vlucht naar mijn droom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken