Advertentie

Vogelvrij verklaard

1
Rank 1690 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Young adult   Topics 0
Het is meer geluk dan wijsheid als de Kid van Arizona de aanslag overleeft, die uit een hnderlaag op hem wordt gepleegd. Even later wordt er in Green Forest opnieuw op de jeugdige Patrick Nolan geschoten.
De sluipmoordenaar komt er deze keer niet zonder kleerscheuren af! Integendeel, hij wordt aangeschoten en raakt op zijn vlucht zijn geweer, een Sharps kwijt.
Wat is er aan de hand en waarom tracht de gunfighter en premiejager, Buck Darby, de Kid dood of levend in handen te krijgen?

Het blijkt, dat de Kid in Desert Town vogelvrij is verklaard en dat er op zijn hoofd een premie staat van vijfentwintig honderd dollar.

Alles wijst erop, dat de gevaarlijke misdadiger, Joe Cheyenne, de hand in deze zaak heeft, maar hoe of wat dan ook, de Kid is "vogelvrij" verklaard en dat betekent voor hem... levensgevaar...
Genre
Young adult
Serie
De Kid van Arizona (3)
Aantal pagina’s
157
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789020613261
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Spannend jongensboek in de klassieke westernstijl.

door: Tommy Verhaegen 1 like
Ranches, paarden, cowboys, vee, revolvers. Maar geen saloons of meisjes van lichte zeden gezien het doelpubliek. Er zijn heel wat vuurgevechten maar meestal zonder dodelijke afloop, wat niet altijd erg geloofwaardig overkomt maar wat destijds gebruikelijk was. Twee vrienden moeten het opnemen tegen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook