Advertentie

Vonken in de nacht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Twee van Nora Roberts’ onvergetelijke Verhalen van de nacht in één bundel!
 
Nachtschaduw
 
Op het moment dat ze Colt Nightshade voor het eerst in de ogen kijkt, weet rechercheur Althea Grayson dat hij voor problemen gaat zorgen. En warempel: de man blijkt een onverbeterlijke rebel, zonder respect voor regels en protocollen. Althea peinst er echter niet over haar keurig georganiseerde werkwijze door haar veel te knappe nieuwe partner te laten verstoren. Het liefst zou ze hem zelfs volstrekt negeren. Alleen, hoe doe je dat bij iemand die als een schaduw aan je zijde blijft?
 
Spel vol vuur
 
Hij heeft de reputatie iedereen tegen de haren in te strijken met zijn aanmatigende houding, maar als ondernemer Natalie Fletcher haar bedrijf wil redden, kan ze domweg niet om Ryan Piasecki heen. Alleen als ze met hém samenwerkt, kan ze de dader vinden die haar nieuwe bedrijf in de as heeft gelegd, want hij weet werkelijk alles van vuur. Ryans arrogantie blijkt inderdaad om gek van te worden, maar is vreemd genoeg ook onweerstaanbaar aantrekkelijk...
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
19 januari 2021
Laatste editie
19 januari 2021
ISBN
9789402550085


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Vonken in de nacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.