Advertentie

Voor ik je loslaat

0

Rank 6839 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Een onvergetelijk verhaal over de diepe band tussen moeder en dochter, en over het verlangen naar een familie in welke vorm dan ook

Jarenlang leiden Alice Stanhope en haar dochter Zoe als gezinnetje van twee een rustig leven in Californië. Zoe worstelt met sociale fobieën, en haar moeder is er altijd om haar te beschermen. Ze hebben nauwelijks familie en de identiteit van Zoe’s vader is onbekend, maar ze redden het samen prima – tot het noodlot toeslaat. Alice wordt ziek en moet vechten voor haar leven.

Boven alles wil Alice een veilige toekomst voor Zoe. Daarom doet ze een beroep op twee vrouwen die, hoewel ze nagenoeg vreemden zijn, nu haar enige hoop vormen: Kate, een verpleegster, en Sonja, een sociaal werker. Wanneer de vier bij elkaar komen, worden gebeurtenissen in gang gezet die veel losmaken. Terwijl de klok verder tikt voor Alice, zullen ze allemaal de confrontatie aan moeten gaan met hun diepste angsten, geheimen en verlangens.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
18 februari 2021
Laatste editie
18 februari 2021
ISBN
9789402313789 , 9789022588086


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Voor ik je loslaat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.