Vrijheid in verbinding
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 0 3 0 2 0 1 0

Vrijheid in verbinding

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Vrijheid in verbinding | Naar een lichter en liefdevoller leven.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die verlangt naar een lichter en liefdevoller leven.

Het geeft op beknopte en heldere wijze weer wat het betekent om tegelijkertijd vrij en verbonden in het leven te staan. Wat het van ons vraagt, wat ons erbij helpt en wat ons in de weg kan staan.

De auteur maakt je deelgenoot van haar eigen zoektocht en helpt je op weg bij die van jou. Inzichten uit de moderne psychologie en wijsheden uit de oude spirituele tradities worden tot hun essentie teruggebracht. Het resultaat is een overzichtelijke gids die uitnodigt tot zelfonderzoek en tot het vinden van je eigen weg.

Anita Kentie (1967) is geboren in Rotterdam en woont in Amersfoort. Ze is getrouwd en heeft twee zoons. Na een studie bouwkunde in Delft heeft ze bijna twintig jaar in de ruimtelijke ordening gewerkt. Daarna heeft ze de opleiding toegepaste integrale psychologie gevolgd bij het ITIP, aangevuld met opleidingen lichaamswerk, psychodrama en ACT (acceptance and commitment therapy). Inmiddels heeft ze een eigen praktijk voor hulp bij levensvragen.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
181
Uitgeverij
Uitgeverij Nobelman
Eerste editie
21 januari 2019
Laatste editie
21 januari 2019
ISBN
9789491737411


Boekinformatie wijzigenReacties op: Vrijheid in verbinding

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken