Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Vulkanen en aardbevingen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 0 2 0 1 0

Vulkanen en aardbevingen

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Wow!
Daar is deze serie voor bedoeld – voor dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: Wow!

Vulkaanuitbarstingen en aardbevingen behoren tot de indrukwekkendste natuurverschijnselen. Ze zijn angstaanjagend en adembenemend tegelijkertijd. Met hun gigantische kracht kunnen ze de aarde optillen, openscheuren en laten trillen als een rietje. Sommige aardbevingen zorgen zelfs voor verwoestende tsunami’s die complete dorpen in één klap met de grond gelijkmaken. En als een supervulkaan uitbarst, zal de hele aarde er iets van merken …

Een boeiend boek vol indrukwekkende foto’s en leerzame info, waarin je ontdekt hoe de aarde beweegt. Voor wetenschappers vanaf 5 jaar.
+


Genre
Kind & Jeugd
Natuur, plant, dier (<12 jaar)
Uitgeverij
Clavis
Eerste editie
25 oktober 2021
Laatste editie
25 oktober 2021
ISBN
9789044844412


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vulkanen en aardbevingen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken