STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Vurig & onweerstaanbaar

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Temperamentvol en oogverblindend… Zie deze gebeeldhouwde mannen maar eens te weerstaan!
 
Zelfs trouwen met een vreemde gaat Leila niet te ver om te ontsnappen aan haar stiefvader. Dat de knappe magnaat Joss Carmody haar alleen om zakelijke redenen als zijn bruid wil, is geen probleem. Ze vindt het juist prettig geen - intieme - verplichtingen te hebben. Dan verandert hij ineens de regels en kust haar!
 
Op de vlucht voor paparazzi neemt Lucy de hulp aan van de enige man die ze nooit meer wilde zien: Domenico Volpe. Door zijn toedoen heeft ze immers vijf jaar gevangengezeten! Toch laat ze zich meevoeren naar zijn privé-eiland, ver weg van de pers. Daar laat de sexy tycoon zich van een verrassend andere kant zien…
 
Carys staat versteld wanneer de schatrijke Alessandro Mattani onverwachts voor haar neus staat. Twee jaar geleden verliet ze hem omdat ze bang was dat hij nooit van haar zou houden. Hoewel hij opduikt met een foto van haar, lijkt hij zich haar niet te herinneren. Is hij nu teruggekomen om haar… of om zijn zoontje?
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
480
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
04 januari 2022
Laatste editie
04 januari 2022
ISBN
9789402555288


Boekinformatie wijzigenReacties op: Vurig & onweerstaanbaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken