Waar moest ik je zoeken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 0 2 0 1 0

Waar moest ik je zoeken

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 2
Non-fictie   Topics 0
Op een dag in het voorjaar van 1974, ik was vier jaar, reed een politiewagen bij ons voor. Twee agenten stapten uit en liepen naar onze voordeur. Mijn moeder deed open en de agenten vertelden haar dat mijn vader een auto-ongeluk had gehad. Onderweg van opa en oma naar ons kwam hij klem te zitten tussen twee vrachtwagens en raakte ernstig gewond. Hij was niet in levensgevaar. Toch zou ik hem nooit meer terugzien.
Voor Nicole van Os begint op dat moment een leven zonder vader, met een grillige en claimende moeder. Ze groeit op als een angstig meisje. Ze vraagt zich steeds af of ze haar vader ooit terug zal zien. Zou ze moeten kiezen tussen een van beiden?
Vele jaren later, als Nicole een gelukkig leven leidt met haar eigen gezin en een baan heeft als chirurgisch specialist, besluit ze haar vader te gaan zoeken. Haar jeugd heeft haar tientallen jaren gekweld. Ze begrijpt steeds minder van de keuzes van haar ouders, want haar zoons zijn alles voor haar. Met hulp van Stichting Fiom weet ze haar vader te vinden. Als ze uiteindelijk oog in oog met hem staat, heeft dat gevolgen die ze niet heeft kunnen voorzien.
Een uitermate boeiende en emotionele zoektocht, openhartig en vlot geschreven.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
199
Uitgeverij
Elikser B.V. Uitgeverij
Eerste editie
23 februari 2022
Laatste editie
23 februari 2022
ISBN
9789463654197


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Waar moest ik je zoeken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.