Advertentie

Wahda

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De mens is een eenzaam wezen. Want hoe ga je om met die voortdurende zoektocht naar erkenning, verbondenheid en liefde die een inherent onderdeel vormt van het menselijk bestaan? Wat is eenzaamheid eigenlijk, en waarom is zij zo kenmerkend voor de moderne mens? Welke rol spelen zingeving en spiritualiteit bij het ontstaan van eenzaamheid, of bij het overwinnen ervan? En wat hebben deze vraagstukken te maken met de strijd zoals die zich al decennialang afspeelt in Palestina?

Dit boek is een zoektocht naar antwoorden op die vragen. Door middel van persoonlijke verhalen van een nieuwe generatie Palestijnen laat ik je kennis maken met hun begeerde land, aan de hand van drie universele thema’s: liefde, strijd en eenzaamheid. Begeleid door filosofen, dichters en muzikanten ga ik op zoek naar parallellen tussen het eenzame Palestina en de onvermijdelijke eenzaamheid van het mens-zijn, in de hoop een nieuw licht te werpen op de huidige Palestijnse realiteit.

Een openhartig boek, over een ingewikkelde en eenzame strijd, en tegelijkertijd een ode, aan dat wat ons op de been houdt, aan dat wat ons bindt: liefde.
+


Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Reisverhalen
Aantal pagina’s
146
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
14 juli 2021
Laatste editie
14 juli 2021
ISBN
9789464355833


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Wahda

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken