Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Wat als? 2.0
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 0 2 0 1 0

Wat als? 2.0

4

Gelezen 5 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 21 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Spots 1   Topics 0

De langverwachte opvolger van de wereldwijde bestseller Wat als?


In deze langverwachte opvolger van de megaseller Wat als? geeft Randall Munroe zijn beste antwoorden op de raarste vragen. Ben je van plan om via een brandweerpaal van de maan naar de aarde te glijden? Wil je de atmosfeer laten afkoelen door alle vriezerdeuren tegelijkertijd te openen? Ben je benieuwd wat er gebeurt als je een gebouw van miljarden verdiepingen zou bouwen? Of heb je altijd al die lavalamp met echte lava willen maken?

Munroe helpt je bij al deze vragen. Hij raadpleegt de nieuwste onderzoeken, van schommelfysica tot vliegtuigkatapulten, om de vragen duidelijk, beknopt en op hilarische wijze te beantwoorden. En ook in dit boek voorspellen de antwoorden vaak volledige vernietiging van de mensheid – of op z’n minst een heel grote explosie.

Randall Munroe is de auteur van de #1 New York Times-bestsellers Wat als?Hoe dan? en Dingen uitlegger en bedenker van de wetenschappelijke vraag- en antwoordblog What if? en de populaire webcomic xkcd. In 2006 verliet hij zijn baan als robotwetenschapper bij NASA om fulltime striptekenaar te worden.

Over Wat als?:
'Briljant.' Bill Gates

'Continu fascinerend en vermakelijk.' The Wall Street Journal

'Verplichte kost voor nieuwsgierigen.' Popular Science

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
328
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
13 september 2022
Laatste editie
13 september 2022
ISBN
9789000358878


Boekinformatie wijzigenReacties op: Wat als? 2.0

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.