Advertentie

Wat ik weet

36

Gelezen 40 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 24 Favoriet 9 Recensies 6
Young adult Artikelen 2 Spots 2   Topics 0
Na twee jaar spoorloos te zijn geweest, keert Judith terug naar Roswell Station. Beschadigd als ze is kan ze niemand vertellen wat zij heeft doorstaan. De mensen in het broeierige kolonistenstadje - onder wie haar eigen moeder - lijken trouwens niet eens te w?llen horen wat er met haar is gebeurd. Opgesloten in haar stilte en door iedereen gemeden, leeft Judith haar treurige leven, terwijl ze haar zielenroerselen in een interne monoloog toevertrouwt aan haar onbereikbare jeugdliefde Lucas. Dan breekt het onvermijdelijke moment aan waarop Judith besluit voor zichzelf op te komen en de waarheid boven tafel te krijgen.

Wat ik weet is een echte pageturner, maar dan wel een die alle ruimte biedt aan prachtig, verstild proza. Het mysterie van Judiths verdwijning ontrafelt zich op ingenieuze wijze, terwijl de lezer ondertussen wordt meegesleept in een liefdesverklaring die zijn weerga niet kent. Een boek om je met huid en haar aan over te geven!
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Vertaald door
Jenny de Jonge
Uitgeverij
J.H. Gottmer / H.J.W. Becht BV
Eerste editie
06 maart 2014
Laatste editie
06 maart 2014
ISBN
9789025755041 , 9789025757533


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Wat ik weet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.