Advertentie

Wat niet weet

2

Rank 4844 Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 21 Favoriet 1 Recensies 0
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
'Een labyrint vol dreigende gangen en hoeken vol nare verrassingen. Bezwijken kon hij niet, mocht hij niet, zelfs niet een beetje...'

'Wat niet weet' is een knap geschreven, spannende, entertainende whodunit met als centrale vraag: wie heeft de kunstroof van de eeuw gepleegd? Het bijzondere verhaal speelt zich af in het zonnige Californië en begint op een vernissage waar het kruim van Los Angeles zich heeft verzameld. Als het pronkstuk van de avond - een peperduur schilderij - verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Er zijn vele verdachten én vele geheimen. Dit boek onderscheidt zich van de meeste thrillers, omdat er niet op de misdaad en het onderzoek wordt gefocust, maar op de personages met hun zwakheden, gebreken en charmes. Iedereen heeft wel iets te verbergen, of het nu een diefstal is, of vreemdgaan, of een schuldenput, een duister verleden...
'Wat niet weet' is een fresco van geld-, roem- én kunstminnende mensen van vlees en bloed die al eens buiten de lijntjes durven te kleuren bij het trekken van de grenzen tussen goed en kwaad. Tot op het einde blijft de lezer in het ongewisse over de identiteit van de dader. Want iedereen kan het gedaan hebben.

+ Nieuw literair talent uit Vlaanderen.
+ Een spannende en entertainende whodunit.

Elodie Foulon (1989) is een West-Vlaamse auteur. Ze is hoofdredactrice van Blits Magazine. Schrijven is haar grote passie. Al vele gedichten, kortverhalen en journalistieke artikels vloeiden uit haar gouden pen. Met 'Wat niet weet', haar debuut als romanschrijfster, maakt ze een kinderdroom waar. En het is meteen een kanjer van een literaire thriller geworden, waarmee ze haar onmiskenbare schrijftalent bewijst.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
440
Uitgeverij
Good Stuff! Books
Eerste editie
21 mei 2021
Laatste editie
21 mei 2021
ISBN
9789082987171 , 9789082987188


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Wat niet weet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken