Advertentie
Wederzijds-Verlangen

Wederzijds verlangen

9
Rank 1963 Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Dindi zit op het verkeerde feest, haar vriend Rens laat haar alleen voor Blondie en ze zit opgescheept met enge Jaap die steeds met haar wil dansen. Door Gijs, de woest aantrekkelijk jongen met gangsterhoed, wordt het toch nog een leuke avond, die anders eindigt dan ze had verwacht.

Wederzijds verlangen is het eerste Godijntje van uitgeverij Godijn Publishing, een feelgood verhaal van Oli Veyn vol humor en romantiek.

Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
113
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
25 november 2018
ISBN
9789492115829
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 7,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Een groots en lief verhaal in klein formaat

door: Ivette met een I 1 like
Wederzijds Verlangen is een ultiem feelgood verhaal dat menig hart sneller zal laten kloppen. Het zit vol geflirt, vlinders, stiekeme aanrakingen en dubbele woordspelingen, waar je wangen spontaan van zullen blozen en waardoor je de rest van de dag met een grote glimlach rond zal lopen. Geloof je...

The Bookbabe

door: Cisz Strasters 1 like
"Als je niet zo goed kon kussen, had ik je allang gedumpt." ~ p15 Soms in het gewoon heerlijk om je te verliezen in een bookcrush... en man, die Gijs die weet wat! "Als een echte heer uit een jaren zestig film kust hij mijn hand en ik voel hoe mijn wangen in een keer naar dieprood knallen als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook