Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Oli Veyn Auteur

Hebban-auteur


59 lezers volgen deze auteur

Oli Veyn

Newsroom 1 Spots 1

Oli Veyn woont samen met haar man en drie kinderen in het Brabantse Berkel-Enschot en heeft een reguliere baan in het klinisch geneesmiddelenonderzoek. In haar jeugdjaren verslond ze boeken met als favoriet Duco’s gevleugelde dromen. In de zomer van 2014 begon ze met schrijven nadat ze een boek veel te snel uit had en ze geen ander boek kon vinden die aan haar verwachtingen voldeed. Ze besloot om het boek dat ze zocht zelf te schrijven. Om haar schrijfvaardigheden te verbeteren, doet ze mee aan schrijfwedstrijden met jurycommentaar. Eerder al eindigde ze hoog met een verhaal en een manuscript, de bevestiging die ze nodig had om haar boek af te schrijven. Haar favoriete genres zijn Fantasy en Young Adult met een flinke dosis romantiek. Dat zijn ook de verhalen die ze zelf het liefste schrijft. Schrijven is haar passie en haar grootste wens is een boek uit te brengen waarin lezers zich kunnen verliezen, net zoals zij dat zelf graag doet. Haar motto is love to read, born to write.

Hebban Newsroom

  Meer artikelen

Updates van Oli Veyn

Ik sta niet stil
15 maart 2016 1 like
Personage ontwikkeling
13 februari 2016 1 like
  Meer updates

Door lezers

Nederfantasy Café / Overzicht Nederfantasy
20 oktober 2019 30 reacties
Liefde voor YA / YALFest 2019: Onze Ervaringen
27 april 2019 4 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Oli Veyn