Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Weet je nog_2D
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 17 4 28 3 11 2 0 1 0

Weet je nog

Gelezen 68 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 56 Favoriet 4 Recensies 9
Literatuur & Romans Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

'Ik hou niet meer van je.' Met deze zes woorden wordt het leven van Pauline compleet op zijn kop gezet.

Samen met haar zoontje gaat ze bij haar ouders wonen. Pauline voelt zich doodongelukkig en hoopt iedere dag dat Ben zich bedenkt. Dan besluit ze het heft in eigen handen te nemen. Een zomer lang schrijft Pauline dagelijks een brief aan Ben, in de hoop zijn twijfels weg te nemen. Ze deelt herinneringen aan hun gelukkige momenten. Waar ze niet op had gerekend, gebeurt: Ben schrijft terug. Maar Ben haalt bewust weggestopte nare herinneringen naar boven. Het wordt Pauline duidelijk: ze moet de werkelijkheid onder ogen komen en het verleden voorgoed loslaten, met of zonder Ben. Weet je nog is een hartverwarmende roman over liefde, familie en de ware betekenis van geluk.

Genre

Recensies (9)

Keuze van de redactie

Warme familieroman

door: Nathalie Vercammen

Weet je nog is het eerste boek van Virginie Grimaldi dat naar het Nederlands vertaald werd. Haar eerste roman Le premier jour du reste de ma vie wordt dit jaar verfilmd. Een signaal voor Xander uitgevers om in deze schrijfster te investeren.

De proloog trekt de lezer meteen mee naar de kern van de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Weet je nog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.