Advertentie
Weet wie je eet

Weet wie je eet

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Zonder erbij stil te staan eten of drinken we regelmatig naar bekende personen vernoemde gerechten of drankjes. Maar vaak weten we zelfs niet eens meer welke persoon zich achter die naam schuilhoudt. In Weet wie je eet gaat Marcel Grauls op zoek naar de ware 'identiteit' van bekende gerechten en drankjes. In smakelijke biografietjes 'onthult' hij de man of vrouw achter het gerecht, de wijze waarop het gerecht ontstaan is, of waarom het uiteindelijk de naam van een beroemdheid kreeg. In dit rijkelijk geïllustreerd boek verraadt Grauls ten slotte van ieder 'eeteponiem' het oorspronkelijk gerecht. Lees smakelijk!
Genre
Geschiedenis & Politiek
Cultuur- en mentaliteitsgeschiedenis
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Van Halewyck
Laatste editie
14 april 2010
ISBN
9789056179632 , 9789056172305
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Dit eet je

door: leon 1 like
Dit is een leuk boek om te lezen. Je leest over een aantal gerechten waarom ze zo heten, waar ze voor het eerst gemaakt zijn of wie de bedenker is en waarom een gerecht niet naar de bedenker/ kok is vernoemd. Erg interessant geschiedenis- en kookles in een boek

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook