Advertentie

Werk werk werk

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Werken is met meer of minder inspanning bezig zijn om iets te verrichten of te voltooien. Deze roman bestaat uit vijf gesprekken - of misschien zijn het vergaderingen - waarin werk centraal staat. Een professor, een manager op rust, een werkkracht in de culturele sector, een veelbelovende vorser en een jonge schrijver proberen hun dagen zinvol door te brengen. De arbeidsomstandigheden blijken danig veranderd in de eenentwintigste eeuw. Of we werken om te leven of leven om te werken is niet meteen duidelijk.

Christophe Van Gerrewey (1982) is auteur van de romans Op de hoogte en Trein met vertraging, en van de essaybundel Over alles en voor iedereen. Hij werkt als professor architectuurtheorie aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne in Zwitserland. Op de hoogte werd bekroond met de Debuutprijs, de European Union Prize for Literature en de Cultuurprijs voor Letterkunde van de Provincie Oost-Vlaanderen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Uitgeverij Polis
Eerste editie
20 september 2017
Laatste editie
20 september 2017
ISBN
9789463102100 , 9789463102971


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Een herkenbaar boek over werk

door: ElskeLeest

Als je de titel van dit boek ziet, kan het maar over één ding gaan. En dat doet het ook: het boek gaat over werk. In vijf delen gaat de hoofdpersoon, een Belgische professor die werkzaam is aan een Zwitserse universiteit, met anderen in gesprek over werk. Hierbij gaat het niet alleen om een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Werk werk werk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken