Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wetten van verraad

Jonathan Ransom en zijn vrouw Emma, beiden in dienst van Artsen zonder Grenzen, zijn voor een skivakantie in Zwitserland wanneer Emma verongelukt. Volkomen verslagen ontvangt Jonathan de dag na het ongeluk een envelop die aan Emma is geadresseerd. Er zitten twee tickets in voor bagage die op een afgelegen treinstation in bewaring is gegeven.

Maar waarom weet Jonathan hier niets van? Welk geheim hield Emma voor hem verborgen? Wanneer Jonathan de bagage ophaalt en wordt aangevallen door twee mannen, raakt zijn leven in een stroomversnelling.

Internationale opsporingsdiensten openen een klopjacht op Jonathan en om te overleven moet hij zien uit te vinden wie Emma eigenlijk was en welk geheim ze voor hem verborgen hield. Het spoor leidt hem steeds dieper in een internationaal complot, waarbij hij werkelijk niemand meer kan vertrouwen.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Wetten van verraad het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Wetten van verraad

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.