Wild van katten

De leeuw brult het hardst. De poema springt het hoogst. De viskat heeft zwemvliezen. De jaguar kraakt met zijn sterke kaken rustig de schedel van een kaaiman. En elke kat heeft een uniek patroon op zijn neus, net als onze vingerafdruk.
Er zijn ongeveer 40 verschillende wilde katten en dit boek vertelt over waar ze wonen, wat ze eten en wat deze dieren zo bijzonder maakt. In zijn kleurrijke, uitgesproken stijl tekent Owen Davey al die katachtigen in hun natuurlijke habitat. Omdat katten zich uitstekend kunnen aanpassen, vind je ze over de hele wereld, in de jungle en de woestijn, in de koude bergen in Tibet maar ook in de graslanden van de Serengeti.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Wild van katten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Reageren op Wild van katten