Willen jullie geen kinderen?

In het boek Willen jullie geen kinderen doorbreekt EO-presentatrice Anne-Mar Zwart het taboe op praten over een kinderwens. Ze deelt over de emotionele en intensieve periode die voorafging aan haar eigen zwangerschap en gaat in gesprek met (ervarings)deskundigen.

* gebaseerd op de gelijknamige podcast

* elk hoofdstuk is thematisch afgestemd op een podcastaflevering, maar met verdere uitdieping en extra informatie toegevoegd

* het verhaal is op papier gezet door verhalenverteller en redacteur Jeannette Coppoolse

Anne-Mar Zwart (1985) is presentatrice van verschillende programma's bij de EO, zoals Hallo, ik heb kanker, Hallo, ik heb een eetstoornis en Handen aan de couveuse. Ze maakte de podcast Willen jullie geen kinderen? over haar eigen fertiliteitstraject. Anne-Mar is getrouwd met Roger en moeder van twee kinderen: Fender en Flore.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Willen jullie geen kinderen? het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Willen jullie geen kinderen?