Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Woeker
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 33 3 14 2 2 1 0

Woeker

62

Gelezen 70 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 44 Favoriet 3 Recensies 8
Young adult   Topics 0
Het begint met een regenbui van dagen. En dan, uit het niets, komen er overal planten op. Zwarte staken die ook nog eens erg snel groeien. Akkers, huizen en straten raken overwoekerd, overal op aarde. Giftige pollen worden door de lucht verspreid. Gigantische bloemen slokken hele mensen en dieren op.
Drie tieners met vreemde allergieën blijken immuun te zijn voor deze angstaanjagende planten. Wat is hun geheim? En kunnen zij de invasie stoppen, voordat het weer begint te regenen?
Lees nu het eerste deel in deze extreem spannende serie, vertaald door Maria Postema. Voor fans van The Hunger Games en Divergent.
+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Condor
Eerste editie
17 februari 2021
Laatste editie
17 februari 2021
ISBN
9789493189287 , 9789493189539


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Keuze van de redactie
Anouk (Hebban Crew) Hebban Crew

Goede balans tussen actie en emotie

door: Anouk (Hebban Crew) 1 like

Kenneth Oppel schreef zijn eerste verhalen als tiener. Eén daarvan, dat hij uitwerkte tot boek, werd via een familievriend voorgelegd aan niemand minder dan Roald Dahl. Dahl vond het goed genoeg om Oppel aan te bevelen bij zijn literair agent, en zo kwam de kersverse auteur aan zijn eerste...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Woeker

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken