Advertentie
Wombat & Vos zoeken het gevaar

Wombat & Vos zoeken het gevaar

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Wombat is jarig. Daarom krijgt hij van Vos een notitieboekje om lijstjes in te schrijven. Wombat begint met een lijstje van WILDE en GEVAARLIJKE plannen, die hij samen met Vos wil gaan uitvoeren.
Van monsterlijk hoge duikplanken tot angstaanjagende achtbanen: niets is te gek voor de twee vrienden. Tenminste, als de Vijf Apen zich er maar niet mee gaan bemoeien…
Terry Denton werd bekend als tekenaar van de Waanzinnige Boomhut-boeken. Voor de serie Wombat & Vos maakte hij niet alleen de illustraties, maar schreef hij ook het verhaal. Lees ook het eerste deel in deze serie: Wombat & Vos – Avonturen in de stad.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Condor
Laatste editie
09 oktober 2019
ISBN
9789492899675 , 9789492899880
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een vrolijk en grappig boek met drie verhaaltjes!

door: HeavenLeighBooks 1 like
Het vrolijke en grappige duo Wombat & Vos is terug met drie nieuwe verhaaltjes. In “Wombat & Vos, zoeken het gevaar” maakt Wombat een lijst met gevaarlijke dingen die hij nog wil doen. Natuurlijk doet Vos ook mee. Maar eigenlijk durft hij niet zo goed. Nu heeft Wombat ook wel hele gevaarlijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook