Advertentie
Worst

Worst

3
Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0

In Worst, een hoogst autobiografische, geïllustreerde roman, beschrijft Atte Jongstra hoe hij zijn leven weer op poten krijgt na het stranden van zijn huwelijk. Worst toch al een liefhebberij van de schrijver blijkt hem in zijn stuurloosheid richting en doel te geven. Hij werkt bezeten aan zijn ultieme worstboek, wat resulteert in meeslepende feiten over vorm, smaak, substantie en lengte van bloedworst en saucijzen en uitzinnige verslagen van Worstclub Mondiaal, de vereniging waarvan de schrijver erelid is. Intussen lezen we over de omzwervingen van een op drift geraakt mens: tijdelijk woonachtig in het atelier van een bevriend kunstenaar, vervolgens uitgezonden naar Venetië en Berlijn, krijgt hij uiteindelijk vaste grond onder de voeten in Osdorp.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
Laatste editie
21 oktober 2014
ISBN
9789029589659 , 9789029594554
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Lekker voor aan de borreltafel – maar je wil toch weten wat er in zit

door: Frederick W.Rolfe 1 like

Worst is een titel waar je direct warm van wordt als je het boek ziet liggen. Ook veelbelovend is de tekst op de achterflap, waarin ons de combinatie wordt voorgeschoteld van feiten en weetjes over worst en de belevenissen van een man die door zijn vrouw aan de kant is gezet. Zeker als het ook nog...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook